<< Duurzaamheid

Minimale voedselverspilling

Catering op maat: vers én duurzaam!

Wist je dat bij een buffet gemiddeld 300 gram eten per persoon wordt weggegooid?! Misschien klinkt dit nog niet zo veel, maar denk bijvoorbeeld aan 4 bijeenkomsten op een dag met 10 gasten per keer. Wanneer er voor elke groep een buffet wordt klaargezet betekent dit dat je aan het einde van de dag 12 kilo aan eten kunt weggooien.

Dat is zo enorm veel en zonde! Daarom bieden wij catering op maat voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Van streetfood tot aan luxe walking dinners en van lokale producten tot aan producten uit eigen kas. Met ons concept is het gelukt om de voedselverspilling te beperken tot onder de 100 gram per persoon.

Oesterzwam snackje - KAS Meeting Eventlocatie

Overige duurzaamheid highlights bij KAS

Groene gevel

Oesterzwammen van afval

Energie opwekken ZuidKas

Heb je interesse of een vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op en/of kom een keer langs.