Catering

Een belangrijk ingrediënt voor een goede bijeenkomst

Catering, het belangrijkste ingrediënt van jouw bijeenkomst

Onze passie voor eten & drinken en natuurlijk gastvrijheid is groot. Catering zien we als belangrijk ingrediënt van iedere bijeenkomst. Bij KAS worden de gasten ontvangen in ons sfeervolle restaurant EET. Het restaurant op de vierde etage heeft een schitterend uitzicht over Woerden.

Onderstaande foto’s geven een impressie van de vele mogelijkheden bij KAS, op het gebied van catering. Bij KAS wordt je ontbijt, lunch, borrel of diner op maat gemaakt. Daarnaast gebruiken we zoveel mogelijk lokale producten, zoals Woerdense Reypenaer kaas, en natuurlijk bieden we verschillende soorten groentes en fruit uit onze eigen kas.

Catering is altijd een onderdeel van een bijeenkomst bij KAS. Bij een offerte aanvraag is het  eten & drinken gebaseerd op de duur van jouw programma, je persoonlijke voorkeuren en het budget voor de catering. Graag hebben we persoonlijk contact, zodat we een op maat gemaakt voorstel kunnen maken.

Catering 6 - KAS Meeting Eventlocatie
Hexabirch-straightup

Een kijkje in de keuken

Al ons eten wordt met liefde voor het vak én voor de natuur gemaakt locatiebezoek.
Hartig taartje uit eigen keuken - KAS Meeting Eventlocatie Woerden
Smeuïge hamburger van de green egg - KAS Meeting Eventlocatie Woerden
Eetbaar kruidentuintje - KAS Meeting Eventlocatie - Woerden
Eetbaar kruidentuintje - KAS Meeting Eventlocatie - Woerden

Geinteresseerd in het organiseren van een (online) evenement bij KAS Meeting- Eventlocatie in Woerden?

Bekijk onze ruimtes en de diverse type bijeenkomsten die je bij ons kunt organiseren. Wil je deze unieke locatie ook eens van dichtbij bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging. Wij heten je van harte welkom!

Schuif gezellig aan in één van onze eet ruimtes

Of je nou een lunch laat serveren tijdens een vergadering, met een grote groep wilt lunchen in ons restaurant EET of knus wilt dineren. Alles is mogelijk bij KAS. Bekijk onze bijzondere lunch, borrel en dinerruimtes.

Arrangementen

Zowel voor de koffie, lunch en bij de borrel bieden we je de keuze uit smaakvolle drankjes en huisgemaakte hapjes op basis van een door onze chef zorgvuldig uitgewerkt arrangement. Onze gerechten hebben veelal een bijzonder verhaal. uiteraard zijn we altijd bezig om te kijken hoe we naast smaakvol ook zo duurzaam mogelijk kunnen zijn.
Catering 2 - KAS Meeting Eventlocatie

(H)eerlijk eten

Lekker eten en ook nog eens met oog voor duurzaamheid. Dat is waar KAS voor staat.

Fairtrade koffie

Onze koffie is naast lekker ook nog eens Fairtrade. Bean & Co. Coffee Company verzorgt onze koffiemelanges welke zorgvuldig zijn geselecteerd uit eersteklas Arabica bonen.

Munt uit eigen kas - KAS Woerden

Muntthee uit eigen kas

Muntthee is al jaren lang ongekend populair over de hele wereld. In onze eigen kas op het verbouwen wij munt die wij vervolgens serveren aan onze bezoekers. Het is zélfs mogelijk om zelf je munt te plukken voor in een overheerlijk kopje frisse muntthee.

Streekproducten

In de keuken wordt veel gebruik gemaakt van biologische streekproducten. Daarnaast verbouwen we deels onze eigen groenten en kruiden, waardoor er onbespoten en verse producten wordt geleverd. Het kweken hiervan gebeurt in de ZuidKas, waar een duurzaam bodemenergiesysteem is geplaatst.

‘Huisgekweekte’ bitterbal

Op het restant van de gebruikte koffiebonen kweken wij oesterzwammen welke we verwerken tot huisgemaakte bitterballen.

Geen verspilling

Wij willen het liefst dat al het eten en drinken in de magen van onze gasten belanden en dat wij zo min mogelijk hoeven weg te gooien. Door catering op maat te bieden proberen wij er voor te zorgen dat er zo min mogelijk eten wordt verspild.

Wilderland thee

De thee van Wilderland is gemaakt van een biologische kruidenmix van Nederlandse bodem. Heerlijke thee blends die ook nog eens duurzaam zijn verbouwd.

Meer weten of een offerte aanvragen?