Catering

Een belangrijk ingrediënt voor een goede bijeenkomst

Catering, het belangrijkste ingrediënt van jouw bijeenkomst

Onze passie voor eten & drinken en natuurlijk gastvrijheid is groot. Catering zien we als belangrijk ingrediënt van iedere bijeenkomst. Bij KAS worden de gasten ontvangen in ons sfeervolle restaurant EET. Het restaurant op de vierde etage heeft een schitterend uitzicht over Woerden.

Onderstaande foto’s geven een impressie van de vele mogelijkheden bij KAS, op het gebied van catering. Bij KAS wordt je ontbijt, lunch, borrel of diner op maat gemaakt. Daarnaast gebruiken we zoveel mogelijk lokale producten, zoals Woerdense Reypenaer kaas, en natuurlijk bieden we verschillende soorten groentes en fruit uit onze eigen kas.

Catering is altijd een onderdeel van een bijeenkomst bij KAS. Bij een offerte aanvraag is het  eten & drinken gebaseerd op de duur van jouw programma, je persoonlijke voorkeuren en het budget voor de catering. Graag hebben we persoonlijk contact, zodat we een op maat gemaakt voorstel kunnen maken.

Hexafern-straightup
Pompoen uit eigen kweek KAS Meeting-Eventlocatie
Hexabirch-straightup
Hexafern-straightup

Neem een kijkje in de keuken

Arrangementen

Zowel voor de koffie, lunch en bij de borrel bieden we je de keuze uit smaakvolle drankjes en huisgemaakte hapjes op basis van een door onze chef zorgvuldig uitgewerkt arrangement. Onze gerechten hebben veelal een bijzonder verhaal. uiteraard zijn we altijd bezig om te kijken hoe we naast smaakvol ook zo duurzaam mogelijk kunnen zijn.
ambachtelijke catering bij KAS Meeting Eventlocatie

(H)eerlijk eten

Lekker eten en ook nog eens met oog voor duurzaamheid. Dat is waar KAS voor staat.

Fairtrade koffie

Onze koffie is naast lekker ook nog eens Fairtrade. Bean & Co. Coffee Company verzorgt onze koffiemelanges welke zorgvuldig zijn geselecteerd uit eersteklas Arabica bonen.

Muntthee uit eigen kas

Muntthee uit eigen kas

Muntthee is al jaren lang ongekend populair over de hele wereld. In onze eigen kas op het verbouwen wij munt die wij vervolgens serveren aan onze bezoekers. Het is zélfs mogelijk om zelf je munt te plukken voor in een overheerlijk kopje frisse muntthee.

Streekproducten

In de keuken wordt veel gebruik gemaakt van biologische streekproducten. Daarnaast verbouwen we deels onze eigen groenten en kruiden, waardoor er onbespoten en verse producten wordt geleverd. Het kweken hiervan gebeurt in de ZuidKas, waar een duurzaam bodemenergiesysteem is geplaatst.

bokken-bitterballen-met-mosterd-uit-de-regio

‘Huisgekweekte’ bitterbal

Op het restant van de gebruikte koffiebonen kweken wij oesterzwammen welke we verwerken tot huisgemaakte bitterballen.

Meel uit de Woerdense Molen

Organiseer je een bijeenkomst in onze KasXL of de ZuidKas dan kun je er niet omheen. Onze lokale molen. Lokaler kan het bijna niet. Wij bakken met veel liefde en passie met het meel van onze Woerdense molenaar.

Eieren van de Toekomst

Met deze kakelverse scharreleitjes maakt onze chef de lekkerste gerechten. Ook bij de lunch wordt er vaak een heerlijke gekookt eitje geserveerd. 

Woerdense Reypenaar

Ruim 80 jaar wordt er al kaas gerijpt door de familie van Riet. Van generatie op generatie is het vakmanschap doorgegeven. 

Deze smaakvolle kaas serveren wij in verschillende gerechten.

catering borrelplank met lokale lekkernijen

Geen verspilling

Wij willen het liefst dat al het eten en drinken in de magen van onze gasten belanden en dat wij zo min mogelijk hoeven weg te gooien. Door catering op maat te bieden proberen wij er voor te zorgen dat er zo min mogelijk eten wordt verspild.

Van bijvangst tot kroketje

Bijvangst van verse Noordzeevis wordt verwerkt tot een heerlijk ambachtelijk kroketje in combinatie met zeekraal.

Schuif gezellig aan

Of je nou een lunch laat serveren tijdens een vergadering, met een grote groep wilt lunchen in ons restaurant EET of knus wilt dineren. Alles is mogelijk bij KAS. Bekijk onze bijzondere lunch, borrel en dinerruimtes.

Meer weten of een offerte aanvragen?