<< Overzicht alle ruimtes

Zuidkas

Een unieke beleving met 360° uitzicht op 15 meter hoogte

Welkom in onze ZuidKas

In onze ZuidKas kun je terecht voor allerlei soorten bijeenkomsten: zakelijke lunches, break-out sessies en borrels. Door de hoeveelheid licht voelt de ruimte heel open en hier geldt ‘the sky is the limit’! De ZuidKas heeft een privé rooftop terras waar je heerlijk van het zonnetje kunt genieten. De kas zelf bestaat uit originele kasdelen en met het extra dikke glas en het duurzame bodemenergiesysteem, zorgen we voor de juiste temperatuur. Hierdoor is de ZuidKas het hele jaar een fijne ruimte om te huren!

Hexamoss-straightup
Hexabirch-straightup
Hexamoss-straightup

Specificaties Ruimte

Locatiehuur: € 600,- per dagdeel / € 950,- per dag

Cateringkosten nog niet meegerekend.

Neem alvast een kijkje in de ZuidKas

Ervaar de ZuidKas via jouw scherm of kom een keer langs voor een locatiebezoek.

Dakterras ZuidKas - KAS Woerden 2

Geinteresseerd in het organiseren van een (online) evenement bij KAS Meeting- Eventlocatie in Woerden?

Bekijk onze ruimtes en de diverse type bijeenkomsten die je bij ons kunt organiseren. Wil je deze unieke locatie ook eens van dichtbij bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging. Wij heten je van harte welkom!

Veelgestelde vragen

Meest gesteelde vragen over de ZuidKas

De ZuidKas is dé plek waar je kunt genieten van je lunch, borrel of diner. ZuidKas is niet geschikt voor inhoudelijke sessies zoals vergaderingen en presentaties. We denken graag met je mee over een passende indeling en zaalopstelling, zodat je de ZuidKas optimaal benut.

Onze ZuidKas bestaat uit extra dik glas en met het duurzame energiebodemsysteem kunnen we het hele jaar door de temperatuur reguleren.

Jazeker! Vanaf de begane grond kun je met de lift naar boven en de ruimte is gelijkvloers. Onze toiletten zijn ook toegankelijk voor mindervaliden.

We begrijpen dat deze bijzondere locatie erg aantrekkelijk is voor een bruiloft of ander privé feest.

Al onze ruimtes zijn echter alleen te huur voor zakelijke doeleinden.

Heb je een andere vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op en/of kom een keer langs.

Op zoek naar een andere ruimte?

Benieuwd naar onze andere ruimtes? Bij KAS kun je kiezen uit 14 verschillende ruimtes voor team meetings, plenaire sessies, vergaderingen, … het kan allemaal!

'Break-out' / Vergaderzalen