<< Overzicht alle ruimtes

Moods Theater

Pak het podium met ons 50m2 projectiescherm!

Welkom in het Moods Theater

Organiseer jouw bijeenkomst in (huis)stijl! Met ons 50m2 projectiescherm is het Moods Theater ideaal voor congressen, webinars, (hybride) evenementen en plenaire sessies. Je kunt de ruimte als een soort ‘black box’ zien; alles kan. Van een social media wall voor een evenement tot aan een videoboodschap. Met onze nieuwste audiovisuele apparatuur is het mogelijk en maken we van jouw bijeenkomst een beleving! Achter de schermen helpen we jou met de techniek en zorgen we dat alles vlekkeloos verloopt.
Hexabricks-straightup
Moods-Theater-KAS-Woerden-projectiescherm-bomen
Hexamoss-straightup
Hexamoss-straightup

Specificaties Ruimte

Locatiehuur: € 825,- per dagdeel / € 1.200,- per dag

Cateringkosten nog niet meegerekend.

Neem alvast een kijkje in het Moods Theater

Ervaar het Moods Theater via jouw scherm of kom een keertje langs voor een locatiebezoek.

Veelgestelde vragen

Meest gesteelde vragen over het Moods Theater

Het Moods Theater is multi-inzetbaar; je kunt een congres of plenaire sessie organiseren. Door het grote projectiescherm is deze ruimte ook ideaal voor webinars en (hybride) evenementen.

Natuurlijk kan dat. Er zijn verschillende zaalopstellingen mogelijk bij KAS, van theater opstelling tot aan een cabaret opstelling. Wij denken graag met je mee, zodat je het Moods Theater optimaal kunt benutten.

Voordat jouw bijeenkomst plaatsvindt, spreken we alles door; de presentatiematerialen, audiovisuele apparatuur, wifi, eventuele catering. We zijn gewoon aanwezig en staan voor je klaar als je vragen hebt of ondersteuning wilt.

Jazeker! Je kan in het scherm je eigen PowerPoint projecteren. Het achtergrond decor kunnen we  in een gewenste huisstijl transformeren terwijl je daarnaast ook je Power Point Presentatie kunt tonen (picture in picture).

Je kan gebruik maken van onze sfeerbeelden. We kunnen ook (tegen een meerprijs) je eigen beeld op maat laten maken voor het scherm.

Heb je een andere vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op en/of kom een keer langs.

Op zoek naar een andere ruimte?

Benieuwd naar onze andere ruimtes? Bij KAS kun je kiezen uit 14 verschillende ruimtes voor congressen, vergaderingen, teamdagen … het kan allemaal!

'Break-out' / Vergaderzalen