<< Overzicht alle ruimtes

Moods Theater

Een groen canvas voor jouw evenement: beleef de magie van onze moswand!

Welkom in het Moods Theater

Stap binnen in het Moods Theater, waar de ambiance van natuur en innovatie samenkomen voor een unieke ervaring. Centraal staat onze adembenemende moswand, een kunstwerk dat niet alleen sfeer en groen inbrengt, maar ook een indrukwekkend visueel element toevoegt. De zes geïntegreerde tv-schermen, elk individueel te bedienen, bieden eindeloze mogelijkheden om jouw boodschap te communiceren tijdens congressen, webinars, (hybride) evenementen en plenaire sessies. Of je nu kiest voor een groen decor als inspirerende achtergrond voor je presentatie of de schermen inzet voor dynamische visuals, onze ruimte past zich moeiteloos aan aan de wensen van jouw evenement. Geef jouw bijeenkomst een unieke, onvergetelijke touch. 

Hexabricks-straightup
Hexamoss-straightup
Hexamoss-straightup

Specificaties Ruimte

Locatiehuur: € 1.250,- per dagdeel / € 1.925,- per dag

Cateringkosten nog niet meegerekend.

Neem alvast een kijkje in Moods

Ervaar Moods via jouw scherm of kom een keer langs voor een locatiebezoek.

Geinteresseerd in het organiseren van een (online) evenement bij KAS Meeting- Eventlocatie in Woerden?

Bekijk onze ruimtes en de diverse type bijeenkomsten die je bij ons kunt organiseren. Wil je deze unieke locatie ook eens van dichtbij bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging. Wij heten je van harte welkom!

Veelgestelde vragen

Meest gesteelde vragen over het Moods Theater

Er hangen 6 schermen. In het midden hangen 2 grote, hoog kwaliteit beeldschermen waarop jij je PowerPoint presentatie kunt laten zien.  De overige 4 schermen zijn vrij inzetbaar voor begeleidende visuals zoals je logo een ander kenmerkend beeld bij je presentatie. Wij denken graag mee indien gewenst.

Het Moods Theater is multi-inzetbaar; je kunt een congres of plenaire sessie organiseren. Door het grote projectiescherm is deze ruimte ook ideaal voor webinars en (hybride) evenementen.

Natuurlijk kan dat. Er zijn verschillende zaalopstellingen mogelijk bij KAS, van theater opstelling tot aan een cabaret opstelling. Wij denken graag met je mee, zodat je het Moods Theater optimaal kunt benutten.

Voordat jouw bijeenkomst plaatsvindt, spreken we alles door; de presentatiematerialen, audiovisuele apparatuur, wifi, eventuele catering. We zijn gewoon aanwezig en staan voor je klaar als je vragen hebt of ondersteuning wilt.

Heb je een andere vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op en/of kom een keer langs.

Op zoek naar een andere ruimte?

Benieuwd naar onze andere ruimtes? Bij KAS kun je kiezen uit 14 verschillende ruimtes voor congressen, vergaderingen, teamdagen … het kan allemaal!

'Break-out' / Vergaderzalen