<< Overzicht alle ruimtes

Hybride event organiseren?

Bij KAS vind je dé (online) ruimte voor jouw bijeenkomst.

Organiseer jouw hybride event bij KAS Meeting-Eventlocatie

Door corona zijn we steeds meer fysieke evenementen gaan combineren met de online mogelijkheden. Ook wel hybride evenementen genoemd. Je kunt personen fysiek uitnodigen voor jouw evenement én personen online laten deelnemen. Want door corona kunnen we minder personen fysiek uitnodigen dan we willen en met een hybride event kun je alsnog een grote groep bereiken!

Bij KAS Meeting-Eventlocatie kun je gebruikmaken van plenaire zalen, bijvoorbeeld voor sprekers, en de nieuwste apparatuur. Zo zorgen we ervoor dat jouw hybride event fysiek en online goed op elkaar aansluit. Denk aan een goedlopend programma en interactiemogelijkheden. Tijdens jouw evenement bieden we technische ondersteuning en beveiligde wifi.

Hexamoss-straightup
Hexabirch-straightup
Hexamoss-straightup

Alleen het allerbeste voor jouw hybride evenement:

Nieuwste audiovisuele apparatuur

Professionele (studio) belichting

Draadloze microfoons

Meerdere camera posities

Plenaire zalen +
(online) break-out

Technische ondersteuning

Inbrengen sprekers
van buitenaf

Presentatie/ tafelgesprek / talkshow setting

Offerte aanvragen?

Onze hybride mogelijkheden & evenementenzalen

Bij KAS gebruiken we de nieuwste apparatuur, zodat jij zorgeloos jouw event evenement hybride kunt organiseren. Ook heb je de keuze uit verschillende evenementenzalen. Waar ben jij naar op zoek? Wij denken graag met je mee, zodat we het online en fysieke evenement goed op elkaar kunnen laten aansluiten.

KasXL

Breng jouw hybride event letterlijk naar het hoogste niveau in onze KasXL! Deze ruimte vind je op ons dak waar je fysieke en online bezoekers kunnen genieten van een spectaculair uitzicht. Doordat de kas helemaal van glas is, hangt er een open en energieke sfeer die zelfs op je beeldscherm te voelen is.

Moods Theater

Tijdens een hybride event speelt beeld van hoge kwaliteit een enorm belangrijke rol. Bekijk eens onze black-box studio, het Moods Theater, met 50m2 projectiescherm!

Binnentuin

De Binnentuin is onze nieuwste ruimte. Een alles-in-1 mini eventruimte en bevat alles wat je nodig hebt: een plenaire ruimte, 2 break-out kamers en een eigen cateringruimte. Uiteraard ook een goede wifi om de online deelnemers goed te kunnen betrekken.

 

Hoe klanten ons ervaren

Veelgestelde vragen

Meest gesteelde vragen over het organiseren van een event

Een hybride event is een combinatie van een online en fysiek evenement. Door dit te combineren geef je een extra dimensie aan jouw event én kun je meer personenmensen uitnodigen. Door corona kunnen we niet altijd het aantal personen uitnodigen dat we willen en hiervoor is een hybride event een mooie oplossing.

Het is goed om vooraf een indicatie te geven van het aantal personen dat je fysiek én online verwacht, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Denk aan de zaalopstelling, maar ook aan een stabiele en snelle online omgeving. Zodra we hier een goed beeld van hebben kunnen we kijken welke evenementenzaal het meest geschikt is. Ook bespreken we vooraf jouw wensen als het gaat om catering, audiovisuele apparatuur en presentatiemateriaal.

Dit is afhankelijk van de grootte, vorm en duur van het hybride event. Mocht je interesse hebben in een offerte dan kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.

We laten de fysieke en online omgeving zo veel mogelijk op elkaar aansluiten, zodat het een geheel vormt. We zorgen voor een passende online omgeving en goede wifi; voor het fysieke gedeelte zorgen we voor presentatiematerialen, audiovisuele apparatuur en eventuele catering. Tijdens het hybride event zijn we gewoon aanwezig en staan we voor je klaar als je vragen hebt of ondersteuning wilt.

Heb je een andere vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op en/of kom een keer langs.