<< Overzicht alle bijeenkomsten

Online event, Livestream of Webinar organiseren?

Jouw online evenement tot in de puntjes verzorgd

Organiseer je livestream, online event of webinar bij Kas Meeting-Eventlocatie.

Sinds corona organiseren we meer livestreams en webinars en daarom hebben wij ons hierin gespecialiseerd. Afgelopen jaar hebben we ruim 250 webinars, online events mogen organiseren! Wij vinden het belangrijk dat we jou van A tot Z kunnen helpen; van het neerzetten van de online omgeving tot aan de technische ondersteuning tijdens de livestream of het webinar. Ook denken we graag mee over de vorm. Wil je bijvoorbeeld tijdens jouw webinar polls? Of wil jij de belangrijkste reacties op jouw livestream direct binnenkrijgen? Het kan allemaal! Op zoek naar een hybride oplossing? Daar leggen we je op een andere pagina graag meer over uit.

Hexafern-straightup
Hexabirch-straightup
Hexafern-straightup

Alleen het allerbeste voor jouw online event:

Hoogwaardige audiovisuele techniek

Professionele (studio) belichting

Draadloze microfoons

Meerdere camera posities

Inbrengen sprekers
van buitenaf

Technische ondersteuning

Online break-outs

Presentatie/ tafelgesprek / talkshow setting

Offerte aanvragen?

Onze Webinar/Livestream studio’s

Benieuwd naar onze online event studio’s? Voor livestreams en webinars kun je kiezen voor de studio’s KasXL en het Moods Theater. 

KasXL

KasXL vind je op onze rooftop waar je de skyline van Woerden kunt gebruiken als decor. Doordat het een kas is, is het een hele lichte ruimte met een energieke sfeer.

All-in pakket Webinar in KasXL
Nu: €5.000,-

Moods Theater

Ons Moods Theater is een ‘black box’; door het projectiescherm van 50m2 bepaal jij zelf de sfeer van jouw livestream of webinar. Je kunt dit scherm bijvoorbeeld gebruiken voor jouw huisstijl, om een video af te spelen of om een infographic te laten zien.

Prijs op aanvraag

Hoe klanten ons ervaren

Veelgestelde vragen

Meest gesteelde vragen over het organiseren van een livestream of webinar event.

Een livestream is een online event; je streamt letterlijk het event vanaf onze locatie. Met een livestream kun je een grotere groep bereiken en je bepaalt zelf of de livestream openbaar of privé is. We nemen het college van burgemeesters en wethouders even als voorbeeld. Stel je voor dat je vragen kunt stellen aan hen en dat zij deze beantwoorden. Omdat je niet alle inwoners in 1 keer kunt uitnodigen, is een livestream een mooie en toegankelijke optie. Het college van B&W komt samen bij KAS en via de livestream kan het publiek vragen stellen. Deze kan het college dan live beantwoorden. Het is mogelijk om na afloop de livestream op te slaan.
Een webinar is een online event dat draait om het delen van kennis. Denk aan een lezing, training of workshop. Een webinar draait vaak om de presentatie, waarbij de presentator klein in beeld is. Je gaat via een online omgeving samen de presentatie door en hierbij is het mogelijk om vragen te stellen en/of bijvoorbeeld polls toe te voegen. Zo maak je het online event interactiever. In onze webinar studio’s [hyperlink naar Webinar studio’s pagina] kun je het webinar organiseren en wij helpen je met de techniek, zodat het vlekkeloos verloopt.

Voor een actueel overzicht van onze prijzen verwijzen we je naar de pagina met uitleg over onze studio’s

Vooraf stemmen we af in welke setting je je online event wil casten. In presentatie stijl, in de vorm van een tafelgesprek of liever in een talkshow setting.

In onze professioneel uitgeruste studio hebben we 4 camera’s en 6 microfoons tot de beschikking. 

De regie kan volledig uit handen genomen door onze technisch specialisten en regisseur

Tijdens de livestream of het webinar zijn we gewoon aanwezig en staan we voor je klaar als je vragen hebt of ondersteuning wilt.

Kortom KAS Meeting-Eventlocatie is dé locatie voor de organisatie van jouw online evenement.

Heb je een andere vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op en/of kom een keer langs.