Bezoekersinformatie

Informatie, tips en veelgestelde vragen

Adres KAS Meeting-Eventlocatie

De Bleek 13

3447 GV Woerden

Een kleine impressie.....

Hexamoss-straightup
zit-en statafels - Zuidkas - KAS Meeting Eventlocatie
Hexabirch-straightup(1)

Bereikbaarheid en Parkeren

Station Woerden: 10 min. lopen

KAS ligt op 10 minuten lopen van Station Woerden. Neem op het station uitgang ‘Zuid-zijde’. Volg de bordjes ziekenhuis (Antonius). Ga bij het ziekenhuis rechtsaf de Zaagmolenlaan op. Loop deze weg helemaal uit. Aan het eind van de doodlopende straat loop je zo tegen KAS aan.

Met de auto

bereikbaarheid-KAS-Woerden-auto

KAS ligt slechts 5 minuten rijden van de A12. Vanuit Den Haag neem je afslag 13 (Woerden), en vanuit Utrecht afslag 14 (Woerden).

Parkeren

Met 100+ parkeerplekken ben je verzekerd van een (GRATIS) parkeerplek op ons terrein. Op drukke dagen wijst onze parkeerbegeleider je een plek. En aangezien duurzaamheid bij ons in het DNA zit bieden we 4 laadpalen voor je elektrische auto.
Zo kom je weer helemaal opgeladen thuis.

Specifieke vraag over de bijeenkomst die je bijwoont?

Neem in eerste instantie contact op met de organisator!

Veelgestelde vragen

Meestgestelde vragen van onze bezoekers

De glasvezel internet verbinding is voor alle bezoekers gratis toegankelijk via Wifi, zonder toegangscode. Daarnaast bieden we een met een code beveiligde Wifi verbinding met een gereserveerde bandbreedte, alleen bestemd voor organisatie en sprekers. Zo zijn sprekers altijd verzekerd van een hoge internetsnelheid.

Woerden beschikt over uitstekende hotels, wij kunnen 2 hotels van harte aanraden: ‘Best Western City Hotel Woerden’ en  ‘Het Stadshotel Woerden’.

Wij kunnen rekening houden met specifieke dieetwensen. Dit kan besproken worden tijdens de voorbespreking van het evenement of de vergadering.

Wat vervelend dat je iets hebt verloren! We gaan het graag voor je zoeken. Stuur een mail naar info@kaswoerden.nl en wij gaan op onderzoek uit. Ben je niet in de gelegenheid het op te halen? Dan sturen we het graag op. Hier kun je een pakketlabel kopen.

Alle ruimtes van KAS zijn toegankelijk voor personen in een rolstoel. KAS beschikt over 2 liften en deze zijn rechtstreeks vanaf de begane grond bereikbaar. Daarnaast is er een mindervalide toilet aanwezig.

Vraag voor KAS?