<< Overzicht alle ruimtes

kasXL

Breng jouw evenement letterlijk naar het hoogste niveau!

Welkom in onze KasXL

Onze KasXL maakt van jouw congres, (online)evenement of webinar een unieke beleving. In een échte kas op 15 meter hoogte geniet je van het 360° uitzicht en de hoeveelheid licht zorgt voor een fijne en energieke sfeer. Je hoeft je geen zorgen te maken over de temperatuur, want onze KasXL beschikt over uitstekende klimaatbeheersing. Zo heb je het gevoel van buiten met het comfort van binnen. KasXL is 170m2 en hierdoor op allerlei manieren te gebruiken. Je kunt hier bijvoorbeeld een congres of een (hybride/online) event organiseren.

Hexafern-straightup 1
Welkom in KasXL
Hexabirch-straightup
Hexamoss-straightup

Specificaties KasXL

Locatiehuur: € 1.250,- per dagdeel / € 1.925,- per dag

Cateringkosten nog niet meegerekend.

Neem alvast een kijkje in KasXL

Ervaar KasXL via jouw scherm of kom een keer langs voor een locatiebezoek.

KasXL (online) eventruimte sfeerimpressie 3
KasXL (online) eventruimte sfeerimpressie 4

Geinteresseerd in het organiseren van een (online) evenement bij KAS Meeting- Eventlocatie in Woerden?

Bekijk onze ruimtes en de diverse type bijeenkomsten die je bij ons kunt organiseren. Wil je deze unieke locatie ook eens van dichtbij bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging. Wij heten je van harte welkom!

Veelgestelde vragen

Meestgestelde vragen over KasXL

Door de grootte en de ruimte is er van alles mogelijk. Je kunt een congres, beurs, diner of een plenaire sessie organiseren, maar ook een online evenement, zoals een webinar of livestream. We denken graag met je mee over een passende indeling en zaalopstelling, zodat je KasXL optimaal benut.

Bij KAS Meeting Eventlocatie maken wij gebruik van een duurzaam airconditioning systeem, waardoor we altijd voor de juiste temperatuur kunnen zorgen. Dit systeem is geruisloos; zo kun je in alle rust jouw bijeenkomst organiseren. Op het glazen dak zit zonwering zodat het niet té warm wordt wanneer het zonnetje schijnt, maar je wel het licht behoudt in de kas. Bij temperaturen boven de 30° graden zal het in KasXL wat warmer zijn dan in andere ruimtes. Op koude dagen kunnen we de ruimte natuurlijk ook goed verwarmen.

Voordat jouw bijeenkomst plaatsvindt, spreken we alles door; de presentatiematerialen, audiovisuele apparatuur, wifi, eventuele catering. We zijn gewoon aanwezig en staan voor je klaar als je vragen hebt of ondersteuning wilt. Voor online evenementen kunnen we zelfs de gehele regie uit handen nemen.

Jazeker! Vanaf de begane grond kun je met de lift naar boven en de ruimte is gelijkvloers. Onze toiletten zijn ook toegankelijk voor mindervaliden.

We begrijpen dat deze bijzondere locatie erg aantrekkelijk is voor een bruiloft of ander privé feest.

Al onze ruimtes zijn echter alleen te huur voor zakelijke doeleinden.

Heb je een andere vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op en/of kom een keer langs.

Op zoek naar een andere ruimte?

Benieuwd naar onze andere ruimtes? Bij KAS kun je kiezen uit 14 verschillende ruimtes voor congressen, vergaderingen, evenementen … het kan allemaal!

'Break-out' / Vergaderzalen

Moods Theater