<< Overzicht alle ruimtes

LOFT

Waar luxe, natuur en inspiratie samenkomen.

Welkom in Loft

Stap binnen in de wereld van Loft, een unieke ruimte doordrenkt met luxe, natuurlijke elementen en een sfeer die inspiratie ademt. 

In Loft vind je niet alleen een prachtige plenaire zaal die ruimte biedt voor bijeenkomsten tot 40 mensen, maar ook twee aparte break-out ruimtes die perfect zijn voor workshops, brainstormsessies of kleinere presentaties. Hier kun je naadloos schakelen tussen verschillende activiteiten, waardoor je evenement dynamisch en boeiend blijft.

Maar dat is nog niet alles. Loft beschikt ook over een eigen cateringruimte, waar hoogwaardige lunches en borrels worden geserveerd uit eigen keuken. 

Met zijn loftgevoel, luxe materialen en natuurlijke moswand, straalt Loft een sfeer van rust en creativiteit uit. Stap binnen en ontdek hoe deze unieke ruimte jouw evenement naar een hoger niveau tilt. 

Hexabricks-straightup
Hexamoss-straightup

Specificaties Ruimte

Locatiehuur: € 1.100,- per dagdeel / € 1.650,- per dag

Cateringkosten nog niet meegerekend.

Neem alvast een kijkje in Loft

Ervaar Loft via jouw scherm of kom een keer langs voor een locatiebezoek.

Geinteresseerd in het organiseren van een (online) evenement bij KAS Meeting- Eventlocatie in Woerden?

Bekijk onze ruimtes en de diverse type bijeenkomsten die je bij ons kunt organiseren. Wil je deze unieke locatie ook eens van dichtbij bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging. Wij heten je van harte welkom!

Veelgestelde vragen

Meest gesteelde vragen over Loft

Loft bestaat uit 4 ruimtes. Het cateringdeel van 88m2 loopt over in het plenaire deel van 78m2. Direct aangrenzend zijn 2 break-out zalen; Atelier  (44m2) en Salon (22m2).

Loft is multi-inzetbaar; je kunt een klein event of plenaire sessie organiseren. Ook voor een mini congres met subzalen is Loft zeer geschikt.

Natuurlijk kan dat. Er zijn verschillende zaalopstellingen mogelijk bij KAS, van theater opstelling tot aan een cabaret opstelling. Wij denken graag met je mee, zodat je Loft optimaal kunt benutten.

Voordat jouw bijeenkomst plaatsvindt, spreken we alles door; de presentatiematerialen, audiovisuele apparatuur, wifi, eventuele catering. We zijn gewoon aanwezig en staan voor je klaar als je vragen hebt of ondersteuning wilt.

Heb je een andere vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op en/of kom een keer langs.

Op zoek naar een andere ruimte?

Benieuwd naar onze andere ruimtes? Bij KAS kun je kiezen uit 14 verschillende ruimtes voor congressen, vergaderingen, teamdagen … het kan allemaal!

'Break-out' / Vergaderzalen