<< Overzicht alle ruimtes

Binnentuin

Verschillende ruimtes tot je beschikking; jij bepaalt wat je ermee doet.

Welkom in onze ‘Binnentuin’

Wil jij voor jouw bijeenkomst meerdere ruimtes gebruiken? Dan is onze Binnentuin misschien wat voor jou. De Binnentuin is de nieuwste aanwinst van KAS en is een alles-in-1 congresruimte. Dit betekent dat je verschillende ruimtes tot je beschikking hebt; 2 break-out kamers, een zaal voor plenaire sessies én een privé cateringruimte waar je koffie, thee en siropen kunt pakken. Ook heb je de ruimte om te lunchen. Door de grootte en verschillende ruimtes is de Binnentuin ideaal voor kleinschalige congressen, een heidag met het team, (hybride) evenementen en vergaderingen. Onze Binnentuin biedt genoeg mogelijkheden; jij bepaalt wat je ermee doet

Hexagolf-straightup
Binnentuin mini congresruimte - theater opstelling - KAS Woerden - gallerij
Hexabirch-straightup

Specificaties Ruimte

Locatiehuur: €1.100,- per dagdeel / €1.650,- per dag

Cateringkosten nog niet meegerekend.

Neem alvast een kijkje in de Binnentuin

Ervaar de Binnentuin via jouw scherm of kom een keertje langs voor een locatiebezoek.

Binnentuin alles-in-1congresruimte - plenaire zaal school opstelling- KAS Woerden
Binnentuin - mini congresruimte - break-out ruimte Kruidentuin overzicht - KAS Woerden - gallerij
Binnentuin alles-in-1 congresruimte - plenaire zaal theater opstelling- KAS Woerden
Binnentuin alles-in-1congresruimte - plenaire zaal carre opstelling- KAS Woerden

Geinteresseerd in het organiseren van een (online) evenement bij KAS Meeting- Eventlocatie in Woerden?

Bekijk onze ruimtes en de diverse type bijeenkomsten die je bij ons kunt organiseren. Wil je deze unieke locatie ook eens van dichtbij bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging. Wij heten je van harte welkom!

Veelgestelde vragen

Meest gesteelde vragen over de Binnentuin

In de Binnentuin kun je zelf koffie en thee pakken, maar wij regelen ook graag een lekker ontbijt, goede lunch of heerlijk diner. Onze catering bestaat zo veel mogelijk uit biologische streekproducten en is op maat om voedselverspilling tegen te gaan. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Nee dat is niet mogelijk, catering is een onlosmakelijk onderdeel van ons product en dienstverlening.

Nee dat is niet mogelijk. Ook hiervoor geldt dat catering een onlosmakelijk onderdeel is van ons product en dienstverlening. Onze chef staat klaar om jullie volledig te ontzorgen. Voor koffie, thee, lunch, borrel en diner.

De Binnentuin verhuren we alleen als geheel, dus inclusief de break-out ruimtes. Natuurlijk kun je zelf bepalen of je de ruimtes ook wil inzetten voor je bijeenkomst.

De zaalopstelling kun je per ruimte aanpassen om de juiste sfeer te creëren; komt er een trainer? Dan is een theateropstelling mooi in de plenaire zaal. Wil je (erna) kunnen brainstormen en/of een opdracht uitwerken? Kies dan voor een carré zaalopstelling in de break-out kamers. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op.

Heb je een andere vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op en/of kom een keer langs.

Andere ruimtes

Benieuwd naar onze andere ruimtes? Bij KAS kun je kiezen uit 14 verschillende ruimtes voor (hybride) evenementen, vergaderingen, congressen … het kan allemaal!

'Break-out' vergaderzalen