<< Overzicht alle ruimtes

Vergaderruimte huren?

Dat kan bij KAS. Van informeel tot aan boardroom stijl.

Voor elk type vergadering
een passende ruimte

Bij KAS kun zijn er 10 verschillende vergaderruimtes te huur. Voor grote en kleine meetings. Je kunt bij ons terecht voor informele vergaderingen, zoals team meetings, maar ook voor bestuurlijke vergaderingen met voldoende privacy. Door onze audiovisuele apparatuur is het ook mogelijk om (deels) online te vergaderen. Organiseer je in een andere ruimte, zoals KasXL of het Moods Theater,  een (hybride) evenement of congres? Je kunt onze vergaderruimtes ook huren voor aparte break-out sessies.

In onze vergaderruimtes kun je zelf de zaalopstelling kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een school, cabaret of boardroom opstelling. Wanneer je een vergaderruimte wilt huren, maken wij gebruik van een vergaderarrangement. Dit is gebaseerd op het aantal personen in plaats van op de ruimte. Zo kunnen we een arrangement aanbieden die past bij jouw bijeenkomst.

Ben jij op zoek naar centraal gelegen vergaderzaal in Midden Nederland, op 20 minuten rijden vanaf Utrecht? Kas Meeting-Eventlocatie ligt vlakbij de A12 in Woerden en is makkelijk te bereiken met de auto en de trein. Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Hexaoldwood-straightup
Vergaderruimte en break-out zaal - Bijenkorf - KAS Woerden
Hexabirch-straightup

Specificaties Vergaderruimtes

Prijs: arrangementsprijs per persoon.
Dagdeel: €29,25 / Hele dag € 65,-

Wij rekenen geen prijs voor de zaalhuur.

Vergaderruimtes – 2de verdieping 

Vergaderruimtes – 3de verdieping 

Bekijk onze vergaderruimtes/ break-out zalen

Onze 10 vergaderruimtes zijn verschillend in te delen, zodat de ruimte altijd past bij jouw bijeenkomst. Je kunt de ruimtes ook gebruiken als break-out kamers tijdens een evenement of congres. In elke vergaderruimte staat er koffie, thee en water voor je klaar.

Bekijk de vergaderruimtes en de mogelijkheden via jouw scherm of kom een keer langs voor een locatiebezoek. Wij helpen je graag met het kiezen van de juiste vergaderruimte voor jouw bijeenkomst. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Mogelijke zaalopstellingen vergaderzalen

 

Onderstaande infographic laat de mogelijke zaalopstellingen zien per ruimte in combinatie met het aantal mensen die we per ruimte kunnen plaatsen. De kruisjes geven aan welke opstelling niet mogelijk is in de ruimte. Een beter beeld krijgen bij de verschillende zaalopstellingen? Lees er meer over op onze zaalopstelling pagina.

Veelgestelde vragen

Meest gesteelde vragen over de vergaderzalen en break-out ruimtes

Doordat je zelf de zaalopstelling van de vergaderruimte kunt kiezen, zijn er allerlei bijeenkomsten mogelijk. Van een plenaire sessie, bestuurlijke vergadering tot aan een team meeting.

Je kunt de hele dag koffie en thee pakken in het restaurant. Tegen een kleine meerprijs kunnen we ook een koffiemachine in de zaal plaatsen. Wij regelen ook graag een lekker ontbijt, goede lunch of heerlijk diner. Onze catering bestaat zo veel mogelijk uit biologische streekproducten en is op maat om voedselverspilling tegen te gaan. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Natuurlijk kan dat. Er zijn verschillende zaalopstellingen mogelijk bij Kas, van een carré zaalopstelling tot aan een u-vorm vergaderopstelling. Alleen onze directiekamer heeft een vaste opstelling. Hulp nodig? Wij denken graag met je mee over de beste zaalopstelling voor jouw bijeenkomst en gezelschap.

Jazeker! Vanaf de begane grond kun je met de lift naar de 2e en 3e verdieping en onze vergaderruimtes zijn gelijkvloers. Onze toiletten zijn ook toegankelijk voor mindervaliden.

Voordat jouw bijeenkomst plaatsvindt, spreken we alles door; de presentatiematerialen, audiovisuele apparatuur, wifi, eventuele catering. We zijn gewoon aanwezig en staan voor je klaar als je vragen hebt of ondersteuning wilt.

Wij updaten onze Corona pagina regelmatig en delen de laatste maatregelen die gelden voor onze meeting- en evenementenlocatie. Mocht je vragen hebben kun je altijd contact met ons opnemen.

Heb je een andere vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op en/of kom een keer langs.

Op zoek naar een ander type ruimte?

Bij KAS kun je ook nog kiezen uit andere ruimtes; ideaal voor congressen, (online/hybride) events en webinars.