<< Overzicht alle ruimtes

Zaalopstellingen

Elke ruimte naar wens ingericht.

Welke zaalopstelling kies jij voor jouw bijeenkomst?

Van een carré zaalopstelling, theater opstelling tot aan een u-vorm vergaderopstelling … bij KAS Meeting-Eventlocatie is het allemaal mogelijk! Omdat elke bijeenkomst anders is, vinden wij het belangrijk dat je zelf de zaalopstelling kunt kiezen. Een indeling die past bij jouw gezelschap, de bijeenkomst én de ruimte. Je kunt kiezen uit 6 zaalopstellingen. Liever iets anders? We denken graag in mogelijkheden! Neem contact met ons op.

Carré zaalopstelling

Carré Opstelling

Bij een carré zaalopstelling vormen de tafels een vierkant. Hierdoor kun je elkaar goed aankijken én heb je de ruimte om te schrijven of je laptop neer te zetten. Deze opstelling is fijn wanneer je een vergadering hebt, voor overleg en brainstormsessies.

De carré opstelling is mogelijk in de vergaderruimtes Kaas, Meel, Touw, Groene Hart, Gras en Vesting. Ook is deze zaalopstelling mogelijk in de Binnentuin, KasXL, en in onze ZuidKas. (Bekijk overzichtstabel)

Hexafern-straightup 2
Hexabirch-straightup
Cabaret zaalopstelling

Cabaret opstelling

Bij een cabaret zaalopstelling staan de tafels los van elkaar, richting een podium en/of spreker. Achter de tafels staan 4 stoelen; je deelt dus 1 tafel met z’n drieën. Deze zaalopstelling is geschikt voor plenaire sessies, congressen en (hybride) evenementen.

De cabaret opstelling is mogelijk in de vergaderruimtes Kaas, Meel, Touw, Groene Hart, Gras, Vesting en Bleek. Ook is deze zaalopstelling mogelijk in de Binnentuin, KasXL, ZuidKas en in het Moods Theater. (Bekijk overzichtstabel)

Theater zaalopstelling

Theater opstelling

De naam zegt het al: de zaal zo opstellen als in het theater. De stoelen staan in rijen naast elkaar, richting het podium/scherm. In een theater opstelling staan geen tafels. Deze zaalopstelling is geschikt voor congressen, plenaire sessies, sprekers, trainingen en (hybride) evenementen.

De theater opstelling is mogelijk in de vergaderruimtes Kaas, Meel, Touw, Groene Hart, Gras, Vesting en Bleek. Ook is deze zaalopstelling mogelijk in onze KasXL, ZuidKas, Binnentuin en in ons Moods Theater. (Bekijk overzichtstabel)

Hexagolf-straightup
Binnentuin alles-in-1 congresruimte - plenaire zaal theater opstelling- KAS Woerden
Vergaderruimte - Directiekamer overzicht - KAS Woerden
Hexarotan-straightup
Boardroom-zaalopstelliBoardroom zaalopstelling

Boardroom opstelling

De boardroom zaalopstelling bevat 1 lange tafel waar je met z’n allen aan zit. Er is genoeg ruimte om te werken en doordat je een tafel deelt, zit je dicht bij elkaar. Hierdoor is deze zaalopstelling ideaal om samen te werken, te vergaderen, besluiten te nemen en te brainstormen.

De boardroom opstelling vind je in de Directiekamer en in de Bijenkorf. (Bekijk overzichtstabel)

School zaalopstelling

School opstelling

De naam zegt het al: een zaalopstelling zoals op school. De tafels staan uit elkaar en iedereen heeft zijn eigen tafel. De tafels staan allemaal dezelfde kant op. De school opstelling kan handig zijn wanneer je iedereen apart een idee wilt laten uitwerken en/of om een masterclass via het scherm te volgen.

De school opstelling is mogelijk in de vergaderruimtes Kaas, Meel, Touw, Groene Hart, Gras en Vesting. Ook is deze zaalopstelling mogelijk in de Binnentuin. (Bekijk overzichtstabel)

Hexafern-straightup
Binnentuin alles-in-1congresruimte - plenaire zaal school opstelling- KAS Woerden
Hexabamboe-straightup
U-vorm zaalopstelling

U-vorm vergaderopstelling

De u-vorm vergaderopstelling is onderdeel van de carré zaalopstelling. Het verschil is dat de u-vorm aan 1 kant open is; aan de kant waar de spreker staat. Hierdoor is deze zaalopstelling geschikt voor onder andere plenaire sessies, presentaties, trainingen en brainstormsessies.

De u-vorm vergaderopstelling is mogelijk in de vergaderruimtes Kaas, Meel, Touw, Groene Hart, Gras, en Vesting. Ook is deze zaalopstelling mogelijk in onze KasXL, ZuidKas, Binnentuin en in het Moods Theater. (Bekijk overzichtstabel)

Mogelijke zaalopstellingen per ruimte bij KAS

Bekijk PDF bestand

Nog vragen?

De 3 meest geboekte ruimtes

Moods Theater

'Break-out'/ Vergaderzalen