<< Overzicht alle ruimtes

Externe vergadering organiseren?

Bij KAS staan er 10 vergaderruimtes voor je klaar!

Organiseer jouw externe vergadering bij KAS Meeting-Eventlocatie

Door een vergadering extern te organiseren, creëer je een andere dynamiek, andere omgeving, setting en mogelijkheden. 

Voor een externe vergadering kun je bij KAS alle kanten op. Door onze 10 verschillende vergaderruimtes kun je allerlei soorten externe vergaderingen organiseren. Wil je bijvoorbeeld gezamenlijk belangrijke stukken doornemen? Bekijk dan eens onze boardroom vergaderruimte de Directiekamer. Of wil je juist een team meeting organiseren? Kies dan voor de Kaas vergaderruimte en een carré zaalopstelling

KAS Meeting-Eventlocatie ligt centraal in Nederland, in Woerden, op zo’n 20 minuten rijden van Utrecht en is goed te bereiken met het openbaar vervoer en de auto.

Hexagolf-straightup
Vergaderruimte - Directiekamer 4 - KAS Woerden
Hexabirch-straightup
Hexagolf-straightup

Jouw externe vergadering tot in de puntjes verzorgd.

Whiteboards en flip-overs aanwezig

Elke ruimte voorzien van
75" LED TV

Goede Wifi

Zaalopstelling naar wens
in te richten

Voor elk type vergadering een passende ruimte

Technische ondersteuning

Goede klimaatcontrole

Catering uit eigen keuken

Offerte aanvragen?

Vergaderarrangementen

Bij KAS rekenen we geen zaalhuur voor je vergadering of training, maar een arrangementsprijs per persoon. Je kunt kiezen uit een arrangement voor een dagdeel of een hele dag. Bij een dagarrangement is een overheerlijkse vers bereide lunch inbegrepen.

Vergaderruimtes

Bij KAS bieden we 10 verschillende vergaderruimtes, zodat er altijd een ruimte tussen zit die past bij jouw externe vergadering. Of je nou met z’n tweeën komt vergaderen of een brainstormsessie teamsessie wilt organiseren voor 20 personen … wij maken het mogelijk.

Zaalopstellingen

Bijna elke vergaderruimte kan op verschillende manieren worden ingericht. Alles is bespreekbaar. Alleen de Directiekamer heeft een vaste zaalopstelling. Bekijk voor meer uitleg of een visuele weergave ons overzicht met mogelijke zaalindelingen.

Populaire zaalopstellingen

U-vorm
Carré
Theater
Previous
Next
Hexagolf-straightup

Plattegrond KAS

Bekijk of download hieronder de plattegrond om een overzicht te krijgen van al onze vergaderruimtes

Hexagolf-straightup
Hexabricks-straightup

Veelgestelde vragen

Meest gesteelde vragen over het boeken van een ruimte voor een externe vergadering.

Vooraf bespreken we het aantal personen en de soort externe vergadering, zodat we samen kunnen kijken naar een geschikte vergaderruimte. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van onze catering, audiovisuele apparatuur en presentatiematerialen zoals flip-overs en/of een 75″LED TV.

Bij KAS rekenen we geen zaalhuur bij voor uw vergadering of training, maar een arrangementsprijs per persoon. Meer weten? Bekijk onze vergaderarrangementen. U kunt kiezen uit een arrangement voor een dagdeel of een dag. Bij een dagarrangement is een overheerlijkse vers bereide lunch inbegrepen.
Jazeker! Vanaf de begane grond kun je met de lift naar de verschillende verdiepingen en onze vergaderruimtes zijn gelijkvloers. De toiletten zijn ook toegankelijk voor mindervaliden.

Omdat KAS een locatie is waar minder dan 500 personen ontvangen worden, zijn alle coronamaatregelen voor KAS per 25 februari 2022 komen te vervallen. We ontvangen u graag weer op minder dan 1,5 meter en zonder coronatoegansbewijs.

Heb je een andere vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op en/of kom een keer langs.