Over KAS

Wij vertellen graag iets meer over onszelf

KAS Meeting-Eventlocatie

KAS Meeting-Eventlocatie draait om inspiratie, vernieuwing, samenwerken en duurzaamheid. Door 14 verschillende ruimtes aan te bieden kunnen we allerlei soorten bijeenkomsten organiseren. Van bestuurlijke vergaderingen tot aan grote, zakelijke (hybride) evenementen . Waar we het meest trots op zijn, zijn onze 2 kassen: de ZuidKas en KasXL. Deze kassen vind je op 15 meter hoogte op onze rooftop. De sfeer en het uitzicht zijn fantastisch; met deze ruimtes geven we een hele nieuwe dimensie aan congressen en evenementen!

Benieuwd? Deze evenementenlocatie vind je in Woerden! Lekker centraal en goed bereikbaar met het openbaar vervoer én de auto!

Hexamoss-straightup
Entree buiten trap - KAS Meeting Eventlocatie
Hexabirch-straightup
Hexamoss-straightup

Klantcases

Dagelijks bruist het van energie bij KAS. Of het nou gaat om een evenement in KasXL een mini congres in de Binnentuin of een vergadering in één van onze 7 vergaderruimtes. In onze klantcases laten we je vanuit de ogen van de klant zien wat de mogelijkheden zijn. Laat je inspireren door onze zeer tevreden klanten.

Duurzaamheid

Met KAS willen wij de meest duurzame meeting- en evenementenlocatie zijn van Nederland. Dit zijn we al in Woerden, maar we willen nóg meer bijdragen aan de verduurzaming van de wereld. Door bijvoorbeeld onze groene gevel met 3.600 bloemen en planten en door alleen nog maar gebruik te maken van duurzame energie. Als meeting- en evenementenlocatie verminderen we hierdoor effectief onze CO2-voetafdruk!

Catering

Je kunt bij ons terecht in ons sfeervolle restaurant EET voor een uitgebreid ontbijt of lunch, of ga borrelen op ons rooftop KasXL en geniet van het mooie uitzicht! Bij KAS is de catering op maat, waardoor we voedselverspilling tegengaan. Daarnaast maken wij zo veel mogelijk gebruik van biologische streekproducten en gebruiken we groenten en fruit uit onze eigen kas. Catering is voor elke bijeenkomst mogelijk.

Vacatures

Als team werken wij vol passie en motivatie aan onze ambitie om de meest duurzame meeting- en evenementenlocatie van Nederland te zijn. Daarnaast bieden wij ook voldoende ruimte om aan jouw eigen ambities te werken. Benieuwd naar ons team en/of sta jij hier straks tussen? Bekijk onze vacatures!

Bereikbaarheid

Je vindt KAS Meeting-Eventlocatie in Woerden, provincie Utrecht. Door onze centrale ligging in Nederland zijn wij goed te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. KAS is slechts 10 minuten lopen vanaf het station; als je met de auto komt, kun je bij ons op het terrein parkeren. Ook is het mogelijk om jouw elektrische auto op te laden.

Bijeenkomsten

Bij KAS Meeting-Eventlocatie ben je van harte welkom voor allerlei soorten bijeenkomsten. Van bestuurlijke vergaderingen, congressen, tot aan (hybride) evenementen events en het organiseren van webinars. Welke bijeenkomst kom jij binnenkort bij ons organiseren?

Laatste nieuws

Heb je nog vragen?