<< Naar nieuwsoverzicht

Winter in de KAS

Voor de kortste dagen van het jaar wordt KAS Meeting – Eventlocatie omgetoverd tot een sfeervol Winter Wonderland. Klassieke winter- en kerstdecoratie zorgen voor een warme sfeer. De ZuidKas wordt exclusief voor uw organisatie gereserveerd, dus er zijn geen andere groepen aanwezig tijdens uw winterfeest.

Speciaal voor december en januari heeft KAS twee arrangementen samengesteld om het jaar feestelijk af te sluiten of het nieuwe jaar te vieren. Het Winter Wonderland bestaat uit overheerlijke traditionele wintergerechten. De Winter Parade is een moderne manier van eten zoals op een festival. Uw gasten lopen rond en genieten op verschillende plekken van diverse gerechten.

Meer weten over ons?

Bijeenkomsten

Of je nou bij elkaar wilt komen met 200 man of een ruimte wilt boeken voor een vergadering of training. Bij ons ben je aan het juiste adres. Welke bijeenkomst wil jij organiseren?

Ruimtes

Met 14 ruimtes zit er altijd wel één tussen die geschikt is voor jouw type bijeenkomst. Van webinar studio tot plenaire zaal. Van boardroom vergaderzaal tot inspirerende trainingsruimte

Over KAS Meeting Eventlocatie

Hier vind je alles over het verhaal achter KAS, onze duurzaamheidsambities en bijvoorbeeld welke gerechten onze chef voor jou in petto heeft.

Andere nieuwsberichten