<< Naar nieuwsoverzicht

KAS Meeting – Eventlocatie: winnaar duurzaamheidsprijs

KAS Meeting – Eventlocatie is de trotse winnaar geworden van de Woerdense duurzaamheidsprijs!

De prijs wordt elke 2 jaar uitgereikt en is een intitiatief van van D66 Woerden, dat daarmee duurzaam opererende ondernemers in het zonnetje wil zetten. KAS Meeting – Eventlocatie heeft de vakjuryprijs ontvangen uit handen van juryvoorzitter Maria van der Heijden, directeur van MVO Nederland.

Fractievoorzitter en jurylid Saskia van Altena: “Er waren uitstekende kandidaten aangedragen, dus zowel voor de jury als voor het publiek was het moeilijk om een keuze te maken. De inzet van KAS overstijgt echt het eigen bedrijfsbelang, dat gaf voor de jury de doorslag.”

Het komende jaar gaat KAS veel verder met het doorvoeren van zichtbare en niet zichtbare duurzame verbetering. Zo is in 2019 de gevel van locatie de Bleek 13 een groene gevel geworden. Meer dan 1000 planten vormen daar een waar insectenhotel. Niet alleen duurzaam, maar ook heel mooi. Daarnaast heeft KAS  de ambitie en uitgewerkte plannen om in 2020 helemaal van het gas af te gaan.

Meer weten over ons?

Bijeenkomsten

Of je nou bij elkaar wilt komen met 200 man of een ruimte wilt boeken voor een vergadering of training. Bij ons ben je aan het juiste adres. Welke bijeenkomst wil jij organiseren?

Ruimtes

Met 14 ruimtes zit er altijd wel één tussen die geschikt is voor jouw type bijeenkomst. Van webinar studio tot plenaire zaal. Van boardroom vergaderzaal tot inspirerende trainingsruimte

Over KAS Meeting Eventlocatie

Hier vind je alles over het verhaal achter KAS, onze duurzaamheidsambities en bijvoorbeeld welke gerechten onze chef voor jou in petto heeft.

Andere nieuwsberichten