<< Naar nieuwsoverzicht

125 online events bij KAS!

Op maandag 8 maart 2021 vond het 125ste online event in één jaar tijd plaats bij KAS!

KAS Meeting – Eventlocatie heeft zich sinds het begin van de coronacrisis gespecialiseerd in het volledig verzorgen van webinars en online events vanaf de locatie op de Bleek 13 in Woerden. De meest populaire studio is KasXL, een volledig glazen kas van 170m2 op 15 meter hoogte met een uitzicht op het historische centrum in Woerden. Inmiddels hebben er afgelopen jaar al meer dan 125 live uitzendingen vanuit KAS plaatsgevonden.

Het 125ste online event was op maandag 8 maart. Een week voor de Tweede Kamerverkiezingen, hield Boerderij een online verkiezingsdebat met acht kandidaat-Kamerleden. Het debat werd live uitgezonden vanuit KAS meeting-eventlocatie met uitzicht over het historische centrum van Woerden.

nieuwsbericht-125ste-webinar-Kas-Meeting-Eventlocatie-Woerden

Aan het debat namen vier coalitiepartijen (VVD, CDA, D66 en ChristenUnie), twee oppositiepartijen (SGP en GroenLinks) en twee nieuwe partijen (Ja21 en BoerBurgerBeweging) deel.

De kandidaat-Kamerleden debatteerden onder leiding van Boerderij hoofdredacteur Jan Vullings over een aantal verschillende stellingen. Kijkers konden online aan het debat deelnemen en live vragen stellen.

U kunt het debat terugkijken via het YouTube kanaal van Boerderij. 

Meer weten over ons?

Bijeenkomsten

Of je nou bij elkaar wilt komen met 200 man of een ruimte wilt boeken voor een vergadering of training. Bij ons ben je aan het juiste adres. Welke bijeenkomst wil jij organiseren?

Ruimtes

Met 14 ruimtes zit er altijd wel één tussen die geschikt is voor jouw type bijeenkomst. Van webinar studio tot plenaire zaal. Van boardroom vergaderzaal tot inspirerende trainingsruimte

Over KAS Meeting Eventlocatie

Hier vind je alles over het verhaal achter KAS, onze duurzaamheidsambities en bijvoorbeeld welke gerechten onze chef voor jou in petto heeft.

Andere nieuwsberichten