<< Naar nieuwsoverzicht

Last minute een fysiek event ombouwen naar een online webinar? KAS is de perfecte partner!

Met weer oplopende corona cijfers en aanscherping van de maatregelen wordt het een uitdaging om grotere fysieke evenementen door te laten gaan. KAS meeting – eventlocatie heeft zich sinds het begin van de coronacrisis gespecialiseerd in het volledig verzorgen van webinars en online events en is na 250 live uitzendingen met recht de perfecte partner om uw online event bij te organiseren. We organiseren online events from scratch, maar we zijn ook dermate flexibel dat we reeds geplande fysieke evenementen last minute kunnen ombouwen naar een online event.

De populaire studio KasXL, een volledig glazen kas van 160m2 op 15 meter hoogte met een uitzicht op het historische centrum in Woerden, is een uitermate geschikte en sfeervolle setting voor uw event. Tijdens het event wordt u volledig ontzorgd qua techniek en maken we gebruik van 4 camera’s. Om de kwaliteit van uw event te waarborgen investeren we continu in de nieuwste middelen. Het standaard pakket biedt al vele opties voor max. 250 deelnemers, waaronder interactietools zoals chat en polls, een registratie- en evaluatietool en terugkijkmogelijkheden. Uiteraard denken we graag met u mee om de beste set-up voor uw event te bepalen en zijn er naast de standaardopties ook uitbreidingsmogelijkheden beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan extra camera’s, meer deelnemers (max. 4000), het toevoegen van break-out sessies en het inbrengen van sprekers op afstand. Meer informatie? Bekijk onze webinar pagina.

Door onze uitgebreide ervaring en vele mogelijkheden zijn we vaste partner van o.a. de Pensioenfederatie en de GGD. Graag denken we ook met u mee om uw online event succesvol te organiseren. 

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de beschikbaarheid? Neem contact op.

Meer weten over ons?

Bijeenkomsten

Of je nou bij elkaar wilt komen met 200 man of een ruimte wilt boeken voor een vergadering of training. Bij ons ben je aan het juiste adres. Welke bijeenkomst wil jij organiseren?

Ruimtes

Met 14 ruimtes zit er altijd wel één tussen die geschikt is voor jouw type bijeenkomst. Van webinar studio tot plenaire zaal. Van boardroom vergaderzaal tot inspirerende trainingsruimte

Over KAS Meeting Eventlocatie

Hier vind je alles over het verhaal achter KAS, onze duurzaamheidsambities en bijvoorbeeld welke gerechten onze chef voor jou in petto heeft.

Andere nieuwsberichten