<< Naar nieuwsoverzicht

Klantcase: Jaarevent Groene chemie, Nieuwe economie

We hebben onlangs het genoegen gehad om het jaarevent groene chemie, nieuwe economie te mogen hosten op onze locatie. Het was een fantastisch evenement waarbij experts uit de chemische en economische sector samenkwamen om de toekomst van duurzame en groene chemie te bespreken.

Als locatie zijn we trots dat we hebben kunnen bijdragen aan dit belangrijke gesprek. Het is immers van cruciaal belang dat we blijven nadenken over hoe we de chemische sector kunnen verduurzamen en een positieve impact kunnen hebben op het milieu en de economie.

Een uitgebreide klantcase van dit evenement vind je hier. We hopen dat deze klantcase andere bedrijven en organisaties zal inspireren om ook actie te ondernemen en hun steentje bij te dragen aan een duurzame toekomst.

Bij onze locatie zijn we toegewijd aan het faciliteren van evenementen die bijdragen aan een betere wereld. Of het nu gaat om duurzaamheid, sociale rechtvaardigheid of innovatie, we zijn er trots op dat we een platform kunnen bieden voor belangrijke gesprekken en ontmoetingen.

We kijken ernaar uit om nog meer van deze inspirerende evenementen te mogen hosten en samen te werken aan een betere toekomst voor ons allemaal.

Meer weten over ons?

Bijeenkomsten

Of je nou bij elkaar wilt komen met 200 man of een ruimte wilt boeken voor een vergadering of training. Bij ons ben je aan het juiste adres. Welke bijeenkomst wil jij organiseren?

Ruimtes

Met 14 ruimtes zit er altijd wel één tussen die geschikt is voor jouw type bijeenkomst. Van webinar studio tot plenaire zaal. Van boardroom vergaderzaal tot inspirerende trainingsruimte

Over KAS Meeting Eventlocatie

Hier vind je alles over het verhaal achter KAS, onze duurzaamheidsambities en bijvoorbeeld welke gerechten onze chef voor jou in petto heeft.

Andere nieuwsberichten