Nieuw: KasXL

15 april, 2020

 

160m² tuinderskas op 15 meter hoogte

De locatie aan de Bleek 13 staat al bekend door de tuinderskas op het dak van het gebouw. Hier kunnen onder andere zakelijke evenementen, congressen en vergaderingen worden gehouden. Daarnaast wordt de kas gebruikt om natuurlijke producten zoals tomaten en munt in te kweken. Deze producten worden direct gebruikt in de open keuken van de catering. Sinds kort is er ook op het andere dak, boven de groene gevel, een tweede kas genaamd KasXL te bewonderen.

Waarom KasXL?

De oppervlakte van de nieuwe kas is twee keer (!) zo groot als de eerste (die de naam ZuidKas krijgt). KasXL heeft een oppervlakte van 160 m² en is daarmee geschikt voor groepen tot 200 personen. KasXL is multifunctioneel te gebruiken als plenaire ruimte voor een event of congres, een centraal cateringplein of als hippe dinerruimte. Dit in combinatie met de 10 subzalen en het Moods theater zorgt ervoor dat er voldoende middelen beschikbaar zijn voor een groot event of congres. KAS Meeting – Eventlocatie is daarnaast goed bereikbaar. Woerden ligt centraal in Nederland en vanaf het station is KAS Meeting – Eventlocatie lopend binnen 10 minuten te bereiken om de nieuwste kas te bewonderen.

Comfort van binnen, gevoel van buiten

Het voordeel van een kas op het dak is dat je het comfort van binnen hebt met het gevoel van buiten. De enorme hoeveelheid licht zorgt ervoor dat bezoekers energiek worden tijdens een evenement of congres. Door de zonwering in het glas van de nieuwe kas worden uw gasten niet gehinderd door de zon tijdens een stralende dag. In KasXL is altijd een aangenaam klimaat door de warmtepompinstallatie. Dit is een efficiënt en duurzaam systeem dat draait op de elektriciteit van Nederlandse windmolens.

Terug naar het overzicht