<< Overzicht alle klantcases

Transformation NOW!

NTT DATA Business Solutions Event

Datagedreven, Innovatief en duurzaam

Een poolreiziger, een AI-evangelist, podcastmakers, pepermakers, badkamermakers, BTP-koks, dataspecialisten; tijdens Transformation NOW! 2023 kon je ze állemaal tegen het lijf lopen. Op 15 juni vond de Benelux-editie plaats van Transformation NOW! bij KAS. Één van de meest sustainable evenementenlocaties van Nederland. We blikken terug op deze enerverende én inspirerende dag die draaide rondom drie sleutelwoorden: datagedreven, innovatief en sustainable. Het event zette bezoekers op allerlei manieren aan het denken.

Transformation NOW! is een wereldwijd event van NTT DATA Business Solutions (NTT DATA). Terwijl de temperatuur buiten flink opliep, verzamelden zich ruim 150 gasten voor een bijzonder inspirerend en informatief programma. De dag startte met keynotes en werd gevolgd door break-outsessies. Ondertussen werden er podcasts opgenomen, toonden partners hun innovaties én kregen gasten alle ruimte om te netwerken.

Sfeerimpressie van het event

Interesse in het organiseren van een soortgelijk event?

Bekijk onze ruimtes en de diverse type bijeenkomsten die je bij ons kunt organiseren. Wil je deze unieke locatie ook eens van dichtbij bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging. Wij heten je van harte welkom!

Ruimtes die zijn ingezet voor dit event

Heb je interesse of een vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op en/of kom een keer langs.