<< Overzicht alle klantcases

Momice 10 jarig jubileum

Een spectaculaire viering van 10 jaar Momice!

Het 10-jarige jubileum van Momice werd op 1 november 2023 bij ons in Woerden gevierd met, hoe kan het ook anders vanuit een Event Software bedrijf, een weergaloos event!

Vanaf het moment dat gasten aankwamen, werden ze ondergedompeld in een unieke Momice wereld, waardoor het evenement een onvergetelijke ervaring werd. Mede mogelijk gemaakt door International Orange die verantwoordelijk was voor deze onvergetelijke event experience

Als KAS Meeting Eventlocatie hebben wij onze professionele service en flexibele aanpak weer ten toon weten te spreiden. Onze veelzijdige ruimtes pasten naadloos bij de diverse behoeften van Momice, waardoor elke presentaties, workshops en netwerkmomenten vlekkeloos verliepen.

Het was duidelijk dat Momice niet alleen goed is in het ondersteunen van events met hun software maar ook echt een kei is in het organiseren van een van A-Z geweldig gehost event!

Als kers op de taart voor onze evenementen locatie heeft Momice een audiotour  tour gemaakt over een aantal van onze duurzaamheidsinitiatieven!

Sfeerimpressie van het event

Interesse in het organiseren van een soortgelijk event?

Bekijk onze ruimtes en de diverse type bijeenkomsten die je bij ons kunt organiseren. Wil je deze unieke locatie ook eens van dichtbij bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging. Wij heten je van harte welkom!

Ruimtes die zijn ingezet voor dit event

Heb je interesse of een vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op en/of kom een keer langs.