<< Overzicht alle klantcases

HTSF Crossover Event - 4TU

Kennis, ideeën en ervaringen uitwisselen voor een duurzame toekomst.

Op 9 juni 2023 vond het HTSF Crossover Event van 4TU.Federatie plaats waar grenzen vervaagden en ideeën samensmolten. 4TU is een samenwerkingsverband van de vier technische universiteiten in Nederland (TU Delft, TU Eindhoven, Universiteit Twente en Wageningen University & Research).
Binnen het thema ‘High Tech for a Sustainable Future’ (HTSF) geeft de 4TU.Federatie een stevige impuls aan het onderzoek naar duurzame technologie. Het is een thematisch capacity building programma dat gericht is op het aantrekken van nieuw wetenschappelijk talent en het vinden van antwoorden op de grote maatschappelijke uitdagingen.

In opdracht van ‘Inspired By‘ bood KAS de locatie waar ongeveer 100 mensen vanuit zowel de universiteiten als externe organisaties samenkwamen om kennis, ideeën en ervaringen uit te wisselen over hightech oplossingen voor een duurzame toekomst.

Video afspelen

Sfeerimpressie van het event

Interesse in het organiseren van een soortgelijk event?

Bekijk onze ruimtes en de diverse type bijeenkomsten die je bij ons kunt organiseren. Wil je deze unieke locatie ook eens van dichtbij bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging. Wij heten je van harte welkom!

Ruimtes die zijn ingezet voor dit event

Zuidkas & Dakterras

Break-out zalen

Heb je interesse of een vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op en/of kom een keer langs.