<< Overzicht alle klantcases

'Manager of the Year' uitreiking CCMA

Hybride ‘manager of the year’ award uitreiking

Op donderdag 9 juni 2022 organiseerde XR-events in opdracht van CCMA het Manager of the Year 2022 evenement bij KAS. Deliane Schimmel werd deze dag tot Manager of the Year 2022 uitgeroepen. Wij als Kas Meeting Eventlocatie zorgden voor de sfeervolle locatie en de catering. Zo konden de gasten na de inhoudelijke sessie genieten van een smaakvol 5 gangen streetfood diner. Een live band zorgde voor een feestelijke noot.

Sfeerimpressie van het evenement

Interesse in het organiseren van een soortgelijk event?

Bekijk onze ruimtes en de diverse type bijeenkomsten die je bij ons kunt organiseren. Wil je deze unieke locatie ook eens van dichtbij bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging. Wij heten je van harte welkom!

Ruimtes die zijn ingezet voor dit event

KasXL

Breng jouw congres letterlijk naar het hoogste niveau in onze KasXL! Deze ruimte vind je op ons dak waar je tijdens het congres kunt genieten van een spectaculair uitzicht. Doordat de kas helemaal van glas is, hangt er een open en energieke sfeer.

Zuidkas & dakterras

De Binnentuin is onze alles-in-1 mini congresruimte en bevat alles wat je nodig hebt: een plenaire ruimte, 2 break-out kamers en een eigen cateringruimte.

Heb je interesse of een vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op en/of kom een keer langs.