Bezoekersinformatie

De meest voorkomende vragen hebben we onderstaande voor je beantwoord. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!  

Algemeen
 • Gratis WiFi

  De glasvezel internet verbinding is voor alle bezoekers gratis toegankelijk via Wifi, zonder toegangscode. Daarnaast is er een met een code beveiligde Wifi verbinding met een gereserveerde bandbreedte, alleen bestemd voor organisatie en sprekers. Zo zijn sprekers altijd verzekerd van een hoge internetsnelheid.

 • Allergieën en dieetwensen

  We bereiden de meeste gerechten vers in onze eigen keuken. Als u tijdig een allergie of dieetwens doorgeeft aan de organisator van de bijeenkomst dan houden wij er rekening mee.

 • Overnachten in de buurt

  Woerden beschikt over uitstekende hotels, wij kunnen deze 2 hotels van harte aanraden: Best Western City Hotel Woerden en het Stadshotel Woerden.

   

 • Gevonden voorwerpen

  Wat vervelend dat je iets bent verloren! We gaan het graag voor je zoeken. Stuur een mail naar info@kaswoerden.nl en wij gaan op onderzoek uit. Als we het gevonden hebben en je het niet kan komen ophalen sturen we het graag naar je op. Als je een pakketlabel maakt en naar ons stuurt verpakken wij het en brengen het naar het postkantoor. Hier kan je een pakketlabel kopen: https://jouw.postnl.nl/#!/versturen/details

 • Opladen elektrische auto

  Uiteraard beschikt een duurzame locatie als KAS over laadpunten. Voor op het parkeerterrein zijn 4 laadpalen aanwezig. 

 • Toegankelijk voor mindervaliden

  Alle ruimtes van KAS zijn toegangelijk voor personen in een rolstoel. KAS beschikt over 2 liften en deze zijn rechstreeks van de begane grond bereikbaar, zonder de trap bij de entree op te hoeven. Daarnaast is er een mindervalide toilet aanwezig.

Bereikbaarheid
 • Lopen vanaf station Woerden

  Belangrijk is om de uitgang station Zuid-zijde te nemen. Volg de bordjes ziekenhuis en ga bij het ziekenhuis rechts af de Zaagmolenlaan op. Loop deze weg helemaal uit tot u aan het eind van de doodlopende straat tegen KAS aanloopt.

 • Bereikbaarheid met auto

  KAS ligt 5 minuten rijden van de A12, afslag Woerden. U kunt zowel afslag 13 (vanuit Den Haag) als afslag 14 (vanaf Utrecht) nemen.

 • Parkeren

  KAS beschikt over veel gratis parkeerplekken. Op drukke dagen wijst onze parkeerbegeleider u een plek.

 • Bereikbaarheid met OV

  KAS ligt op 9 minuten lopen van NS station Woerden. Er zijn directe treinverbindingen met onder andere Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam. Neem bij het verlaten van het station uitgang 'Zuid-zijde'.