125 online events bij KAS!

09 maart, 2021

Op maandag 8 maart vond het 125ste online event bij KAS plaats in één jaar tijd plaats!

KAS meeting – eventlocatie heeft zich sinds het begin van de coronacrisis gespecialiseerd in het volledig verzorgen van webinars en online events vanaf de locatie op de Bleek 13 in Woerden. De meest populaire studio is KasXL, een volledig glazen kas van 160m2 op 15 meter hoogte met een uitzicht op het historische centrum in Woerden. Inmiddels hebben er afgelopen jaar al meer dan 125 live uitzendingen vanuit KAS plaatsgevonden.

Het 125ste online event was op maandag 8 maart. Een week voor de Tweede Kamerverkiezingen, hield Boerderij een online verkiezingsdebat met acht kandidaat-Kamerleden. Het debat werd live uitgezonden vanuit KAS meeting-eventlocatie met uitzicht over het historische centrum van Woerden.

Aan het debat namen vier coalitiepartijen (VVD, CDA, D66 en ChristenUnie), twee oppositiepartijen (SGP en GroenLinks) en twee nieuwe partijen (Ja21 en BoerBurgerBeweging) deel.

De kandidaat-Kamerleden debatteerden onder leiding van Boerderij hoofdredacteur Jan Vullings over een aantal verschillende stellingen. Kijkers konden online aan het debat deelnemen en live vragen stellen.

U kunt het debat terugkijken via het YouTube kanaal van Boerderij. 

Terug naar het overzicht