Hybride bijeenkomsten in de 1,5 meter economie

29 april, 2020

Wat is een hybride meeting?

Het kan in deze periode voorkomen dat een gedeelte van uw genodigden niet fysiek op locatie kan, of wil komen. Echter is het van belang dat zij wel deelnemen en kennisnemen van uw bijeenkomst. U kunt dit combineren met de ‘hybride meeting‘.

Een aantal van uw gasten ontvangt u bij KAS Woerden en uw overige gasten en deelnemers kijken en praten middels een kwalitatieve verbinding mee. Dit kan zowel plaatsvinden vanuit een vergaderzaal of vanuit een kas met prachtig uitzicht.

In samenwerking met onze moderator (aanwezig bij uw meeting) kan er worden geschakeld tussen de sprekers en de presentaties voor een optimale en effectieve bijeenkomst. Sprekers kunnen ook op afstand presenteren met het systeem. Zo is naast voor uw deelnemers en gasten, ook voor uw sprekers en presentatoren een kwalitatief ‘hybride’ congres of vergadering mogelijk.

Wij hebben voor alle soorten videoconferencing een passende oplossing. Voor verdere informatie, beschikbaarheid en een op maat gemaakte offerte, neem contact met ons op!

Terug naar het overzicht